Khamis, 21 Mei 2009

2nd ANNIVERSARY

Aku minta kpd TUHAN
setangkai bunga segar ...
IA beri kaktus berduri ...
Aku minta kupu-kupu..
diberi ulat berbulu...
Aku sedih...kecewa...
Namun...
Kemudian..
kaktus itu berbunga...Indah sekali...
dan ulat itu menjadi kupu-kupu yg cantik...
itulah jalan TUHAN...
Indah pada masa yang di tetapkanNYa..
TUHAN tidak memberi apa yang kita perlukan...
kadang-kadang kita rasa sedih..kecewa..terluka..
Tapi jauh di atas sana..
IA sedang mengatur yang TERBAIK
dalam kehidupan kita..

Takdir TUHAN terindah dlm hidup aku.. Alhamdulillah..genap 2thn hubungan kami n lebih bermakna hubungan ini telah sah 4 the 6month lebih kurang.. n coming another 3months kami nk jd pa n ma dah... suke..

2 munajat:

~ Hariza ~ berkata... [Reply to comment]

tahniah kak mirah..
tak lama dah tu..
mesti tgh hepi2 nak wat persiapan skrg ni kan.. :)

take care..

Myra Anang berkata... [Reply to comment]

Iza..memg hepi sgt..dlu duk hitung hari nk jd isteri org jer..skang duk hitung hari nk jd mama plok.. n mhitung hari kepulangan suami gak nie.. hehe.. =)