Isnin, 13 Disember 2010

My 2nd Anniversary

Salam semua..
lame nye membiarkan blog aku nie berhabuk..
Life adalah sgt tidak mengizinkan aku untuk menghapdet blog..
tambah lagi tak ade idea la..
BULAN 12..
suke sgt dengan bulan nie...
sebab bulan nie ader arie yg sgt special tuk hidup aku..
pada bulan 12 ni lah status aku bertukar kepada
ISTERI kepada SUAMIku; Rosnan bin Snibon..
11.12.2008 ijab dan kabul antara aku dan cik suami...
now.. 11.12.2010.. genap dah 2 tahun..
kami melayari bahtera perkahwinan..
Alhamdulillah..
pahit manis kehidupan berdua n bertiga..
berjaya kami harungi bersama..
Moga kebahagian sentiasa bersama kami..
di bawah lindungan-Nya..
serta sentiasa di berkati-Nya..
Amin...
hari 11.12.2010..
planning nk g tgk wayang kt Mesra Mall...
Aidil dh di 'post" ke kampung aku dh..
tp..
kita hanya merancang... Tuhan jua yang menentukan.. (ayat klise nie..)
huhu..ade halangan nya.. yang memang tak dpt nk elak..
so..just pusing2 bandar berdua..
mkn kek di tepi pantai..
(sejak couple..suke aktiviti nie..)
n cik suami hadiahkan something yang memg aku nak sgt..hehe..
thanks b.. tuk hadiah yg comel itu..
n cik suami pun dpt ape yg di hajati..
(thanks gak ke kerajaan, sebb bg imbuhan..dpt la beli sumething...haha..)
malam..g dinner... then amik Aidil...
sian anak mama..
dh tido pon... tp xpela..bukan selalu kan...
so..planning tuk tgk wayang akan di post pone..
ke satu masa yang sesuai...
sebb cik suami mula bz this week until hujung bulan/tahun nie..
tp kalu cik suami larat drive.. hopefully...
blh la meronggeng di Mesra Mall dlm ms terdekat nie..
ok lah..entry tanpa gambar...
sebab??
malas nk upload lah..
haha...
& takde gambo special..
sebb memang hari² bergambar bersama cik suami adalah sgt special..
hehe...
p/s: munie..nanti sy buat task yang awak dh tag kan sy tue yer..

1 munajat:

MooNLighT berkata... [Reply to comment]

kikiki...sile2 la buat..;)