Rabu, 3 Jun 2015

Mama 3heroes

Salam uoll
Bersawang, berhabuk. Fuhhhh.. Tenggelam susah nk timbul jadi nya. Hihi..

Alkisahnya.. Mama dah pun selamat melahirkan anak ke-3 dengan jayanya. Kihkihkih.

Hero nombor 3. Aatif Razin nama diberi. 25.9.2015, 10.04am, seberat 3.6kg. Alhamdulillah, on due date. Betul-betul memenuhi impian papa nak tarikh lahir sama seperti papa walau lain bulan, denga izinNya jua.

Dah kira berapa bulan now?
Ya..ya..
8 bulan dah uoll. Baru terhegeh+hegeh nak update kan. Life sangat bz tapi bermakna amat. Dengan papa dah duk bersama.. Life kat umah sendiri.. Ragam 3 beradik ni. Walau kadang rasa tunggang terbalik.. Tp Alhamdulillah.. Mama belajar untuk manage life hari ke hari.






Ha.. Ini lah hero mama yang terbaru. Dh boleh berdiri dh now. Merangkak sangat laju..

Ok2. Sambung next time. Si hero pujaan hati dah bangun. Yang ni sesaje cuba update pakai hs. Ok rupenya. Senang aje.

Till then uoll..



1 munajat:

Dewi Aja berkata... [Reply to comment]

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)