Sabtu, 19 Mac 2011

Kesibukan & Perkembangan my aidil

salam Jumaat kawan2

Alhamdulillah..masih di izinkan Allah untuk bernafas di muka bumi ini.. =)

Alhamdulillah.. untuk rezeki yg Allah berikan ini.. serta petunjukNya..

spt yg korang tahu.. skang myra n hasben dh buka butik kan, so masa tersangat la berharga.. bisnes bru nak jalan.. terlalu banyak perkara nak explore.. tabah jer lah skang..

masa dengan anak pon sgt terbatas.. sabar yer sayang mama.. n kalu korang nak tahu..

D RAYYAN BOUTIQUE

myra n asben dedicated tuk my lil`boy nie lah.. Insya Allah.. jika di izinkan Nya bisness nie berjalan lancar.. next cawangan dedicated tuk adik aidil.. hehe.. angan2..tp xsalah kan..

perancangan awal..

bile dah masuk alam bisnes..jumpa macam2 ragam.. dh bagi less siap2 nak lg discount.. baru la paham camane makcik2/pakcik2/bla..bla.. nk handle time tue.. kadang tuan kedai teramat baek hati..bagi less byk sgt.. baru sedar margin keuntungan amat kecik... huhu.. tp myra yakin...buat baik..di balas baik.. rezeki akan Allah lipat gandakan lagi..chayok2 myra...!!!

ermm..ade baca n3 x-office mate tadi.. atie.. pasal kanak-kanak lewat bercakap.. teringat my aidil..blh gak di kategorikan sebagai agak lambat bercakap / berat mulut orang-orang tua kata. di katakan seseorang kanak-kanak itu akan lambat bercakap jika boleh berjalan dahulu.. tak tahu la mana relevan nya mitosfakta ini..

yang pasti.. perubahan Aidil yg amat ketara apabila beranjak ke 18 bulan adalah LEBIH BANYAK WORD yg boleh di sebut nya.. Alhamdulillah.. sebelum nie.. nak ajuk pon malas n memg x de bunyi lansung.. skang.. ok.. dah boleh ajuk apa yg kite ajar kan..

sebelum 18 bulan.. kalu nak susu pon..just tunjuk jer.. sambil mulut muncung2 & eeeeerkkkk( xthu nak eja macamane..=)) sekarang..dah boleh sebut AIR.. ok la tue berbanding dahulu..

dah boleh sebut nama sendiri.. dah boleh sebut nama cousin2 dia..(sket2 la).. n memang suke sangat berjabat tangan.. kalu dah dia mula bersalam.. ha..harus di rotate 2-3 kali..siap cium2 tgn.. arie nie ade satu perangai nakal dia.. Aidil 'amin' tgan sorang tok & girl( agak cantik la..) then dia cuit dagu.. lembut.. hahaha... mengorat yer..terlalu tua la girl tu tuk awak Aidil..

tue jer lah..byk lagi.. smbg sok plk yer..


**entry tanpa pic yer.


1 munajat:

Mamaleesya berkata... [Reply to comment]

beshnyeee dah ada butik