Ahad, 10 Oktober 2010

10.10.10

Salam 10.10.10
sgt special kan date nie..? erm..aku pasti ramai yg abadikan date nie as a special day tuk life korang kan..

angkasawan kt pon plih date nie tuk hari bahagia mereka.. Sani..pemilik Sani Express.. n ramai lagi kan.. n xsemestinya tuk ijab dan kabul sahajakan..

sape x kenal couple nie kn..?

tuk suami tersayang gak..moga ape yg di rancang nye hr ni akan berhasil gak.. sekadar memilih satu tarikh n kebetulan sgt cantek.. Insya Allah..ape dia..? biarlah rahsia k.. hehe..

bercakap pasal tarikh kan.. memg ramai yg duk pilih tarikh yang cantek tuk di abadikan sebagai special dlm life diorang..for long lasting kate kan..

tarikh kawen aku? erm... 11.12.2008..sgt x cantek kan.. tp sgt bermakna tuk kami.. sebab tarikh nie lah termeterai nyer ijab dan kabul kami berdua stlh sthn setgah bercinta..Amin.. n akan sgt cantek..meletoppp... 3thn akan datang.. cube korang counting.. dapat x 11.12.13...haha...satu kebetulan yang sgt indah.. n if ade rezeki aku nk abadikan satu sweet memory tuk that day.. n so sweet lagi.sebb usia perkahwinan kami dh mengjangkau ke usia 5.. lagi 5 than tuk melepasi satu tahap dalam perkahwinan korang..Hope hubungan ini akan terus berkekalan sehingga anak cucu kami n ke akhirat Insya Allah..




Aidil Rayyan selamat di lahirkan pada 13.09.09 jam 9.12 am.. kalau lah lewat seminit... pasti cantek kan moment kelahiran hero aku nih.. aku penah tanye nurse..xlh ejas ker..? haha... dia kate blh naek court nanti.. aku sj jer bertanya..haha... syukur sgt dah dgn kelahiran Aidil.. aku pon dh lupe kul bape aku start meneran.. yg aku ingat.. kul 6pg tue aku yang paksa doc kt nk beranak dh.. tp doc suh tahan lu..sebb bukaan blm cukup 10cm..huhu...dah pengalaman pertama kan.. mn la kt tahu camner.. yang aku tahu time tue..aku memang nk beranak cepat².. n sebb degil sgt.. Aidil keluar dgn kepala panjang sket..cam bola ragbi gaya nye.. sebb dah 'terteran'.. sebelum ms nye..so..korang.. dengar lah cakap doc korang yer..x degil cam aku nih.. tp tue pon kalu korang lh tahan dgn ape yang korang rase la kan..

Aidil Rayyan bin Rosnan..1st day

2 bln dh time nie..



saya dh setahun..

eh..dah tercerita plok moment kelahiran anak aku nih...haha.. dh name nye ibu..cite pasal anak nie memg xblh lari la.. ader jer mn² topik yang terselit cite anak nie..


haha....seronok gak eh..cite pasal anak dlm blog nie.. nak smbung ag lah pasnie.. tunggu....
sebab Aidil Rayyan bin Rosnan nie..memg tersangat la aktif n nakal..tp sgt menghiburkan hati kami...

pssstttt..korang... suami saya dah berjaya..yeap²..horay...

2 munajat:

atiEy berkata... [Reply to comment]

aper yang berjaya tu kak...hihihi...

Myra Anang berkata... [Reply to comment]

erm..nanti la atiey..dh betul2 bjaye..bru umumkn k.. hehe